Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Dyskusje na temat oprogramowania urządzeń firmy Totolink
aBaZ
Rozgadaniec
Posty: 280
Rejestracja: 11 sty 2018, 16:50

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: aBaZ » 26 lis 2019, 11:38

A jaki soft masz teraz wrzucony ? Bo pierwszy raz słyszę, że nie ma zakładki IPTV w Totolinku 3002ru ... :shock:
LinuX is not an alternative, LinuX is the Future!

ruszok
Nowicjusz
Posty: 9
Rejestracja: 21 lis 2019, 17:55

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: ruszok » 26 lis 2019, 12:56

W tym z tajwańskiej strony nie ma, albo nie widzę.

Sebas
Nowicjusz
Posty: 5
Rejestracja: 22 mar 2018, 11:58

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: Sebas » 17 gru 2019, 16:44

Aktualizujecie normalnie przez ruter czy przez TFTP ? Jest jakaś różnica ? Pytanie dotyczy wersji ruteraa białej v1.

aBaZ
Rozgadaniec
Posty: 280
Rejestracja: 11 sty 2018, 16:50

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: aBaZ » 19 gru 2019, 12:22

Sebas pisze:
17 gru 2019, 16:44
Aktualizujecie normalnie przez ruter czy przez TFTP ? Jest jakaś różnica ? Pytanie dotyczy wersji ruteraa białej v1.
Zależy która wersja softu... Jaką masz wersję softu.. ?
LinuX is not an alternative, LinuX is the Future!

ruszok
Nowicjusz
Posty: 9
Rejestracja: 21 lis 2019, 17:55

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: ruszok » 20 gru 2019, 10:07

No i co? Jest w tym tajwańskim sofcie IPTV?

aBaZ
Rozgadaniec
Posty: 280
Rejestracja: 11 sty 2018, 16:50

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: aBaZ » 20 gru 2019, 12:39

ruszok pisze:
20 gru 2019, 10:07
No i co? Jest w tym tajwańskim sofcie IPTV?
?
LinuX is not an alternative, LinuX is the Future!

aBaZ
Rozgadaniec
Posty: 280
Rejestracja: 11 sty 2018, 16:50

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: aBaZ » 20 gru 2019, 12:40

ruszok pisze:
20 gru 2019, 10:07
No i co? Jest w tym tajwańskim sofcie IPTV?
JAKĄ MASZ DOKŁADNIE WERSJĘ SOFTU?
LinuX is not an alternative, LinuX is the Future!

ruszok
Nowicjusz
Posty: 9
Rejestracja: 21 lis 2019, 17:55

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: ruszok » 21 gru 2019, 14:52

1.0 4 z strony tw. Nie ma tam zakładki iptv u mnie. Żebym mógł vlany i bridge na jeden port zrobić.

aBaZ
Rozgadaniec
Posty: 280
Rejestracja: 11 sty 2018, 16:50

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: aBaZ » 21 gru 2019, 19:06

ruszok pisze:
21 gru 2019, 14:52
1.0 4 z strony tw. Nie ma tam zakładki iptv u mnie. Żebym mógł vlany i bridge na jeden port zrobić.
To jest bardzo stary firmware, więc wrzuć ten:

soft v1.png
soft v1.png (76.62 KiB) Przejrzano 813 razy
do pobrania tutaj :arrow: https://www.batna24.com/pl/p/totolink-a ... wifi-rmmmj

I temat z grzywki .... ;)
LinuX is not an alternative, LinuX is the Future!

yesod
Nowicjusz
Posty: 5
Rejestracja: 13 wrz 2018, 11:13

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: yesod » 07 lut 2020, 11:25

Witam, po wgraniu najnowszego softu TOTOLINK-A3002RU-V3.4.0-B20190910.0945, zniknęła mi opcja przekierowania portów. Zna ktos rozwiązanie tego problemu?

ODPOWIEDZ