Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Dyskusje na temat oprogramowania urządzeń firmy Totolink
aBaZ
Rozgadaniec
Posty: 280
Rejestracja: 11 sty 2018, 16:50

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: aBaZ » 07 lut 2020, 14:28

polecam korzystać z 3.2.4 bo on jest stabilny i nie ma z nim problemów....
A czemu wrzuciłeś nowszy soft ? I to chyba pobrany bezpośrednio z totolink.net a nie z naszej witryny.... ;)
LinuX is not an alternative, LinuX is the Future!

yesod
Nowicjusz
Posty: 5
Rejestracja: 13 wrz 2018, 11:13

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: yesod » 07 lut 2020, 18:08

aBaZ pisze:
07 lut 2020, 14:28
polecam korzystać z 3.2.4 bo on jest stabilny i nie ma z nim problemów....
A czemu wrzuciłeś nowszy soft ? I to chyba pobrany bezpośrednio z totolink.net a nie z naszej witryny.... ;)
Nie znalazłem opinii na temat niestabilnego softu w tej wersji, a poza tym jest o ponad rok młodszy, ponoć rozwiązuje problemy z siecią wifi a z tym miałem kłopoty. Sugerujesz wrzucić 3.2.4, czy on ma przekierowanie portów?

ZjemCiKolege
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: 10 lut 2020, 2:39

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: ZjemCiKolege » 10 lut 2020, 2:44

yesod pisze:
07 lut 2020, 11:25
Witam, po wgraniu najnowszego softu TOTOLINK-A3002RU-V3.4.0-B20190910.0945, zniknęła mi opcja przekierowania portów. Zna ktos rozwiązanie tego problemu?
o czym piszesz? :-) używam najnowszego softu ze strony totolink :-)
https://i.imgur.com/YxxvSHl.png

fajnie gdyby dało się jeszcze ustawić zakres portów wew ip a nie tylko z zewnętrznym :/
coś w stylu tego paint :ugeek:
Załączniki
image (1).png
image (1).png (38.18 KiB) Przejrzano 51 razy

ODPOWIEDZ